Ariul maska sa malinama za ujednačenu i glatku kožu

by - January 27, 2019

Kao što sam nagovestila u prethodnom tekstu, sledeća maska za probu je Ariul Juice Cleanse 2X maska s ekstraktom maline.

Ariul Juice Cleanse 2X maska s ekstraktom maline
Ariul Juice Cleanse 2X maska s ekstraktom maline

Za vas koji niste pročitali tekst u kojem sam pisala o Ariul maski sa celerom, ponoviću i ovde video gde možete videti kako se "sklapaju" Ariul Juice Cleanse 2X maske:

 


Sastojci

Što se tiče aktivnih sastojaka, ova maska sadrži ekstrakte maline, sočiva, tušta, centele (centella asiatica), korena kava-kave, asai bobica, kupine, borovnice i anisa. Sadrži i niacinamid (vitamin B3), vitamin C, alantoin, arginin, adenozin i natrijum-hijaluronat.

Ariul mask with raspberry extract INCI
Sastojci maske sa malinama
Kao i Ariul maska sa celerom, i ova maska ima blag, kiselkast miris, budući da sadrži vitamin C.

Utisci

Ono što sam primetila kod ove maske, a kod maske sa ekstraktom celera nisam, jeste da su "kružići" vitamina C naneti samo sa jedne strane tkanine. Mislim da je za osobe s osetljivom kožom najbolje da na lice nanose naličje maske, tj. onu stranu na kojoj nisu kružići vitamina C.

Masku sam držala na licu oko 15 minuta. Ponovo mogu da primetim da pakovanje sadrži dosta seruma, koji potom može da se iskoristi za negu i hidrataciju kože ruku ili nogu.

Ovaj put nisam osetila peckanje na obrazima, a kada sam uklonila masku utapkala sam ostatak seruma. Koža mi je bila prijatno glatka, a potom sam nanela sasvim malo hidratantne kreme (Klairs Rich Moist Soothing Cream - o ovoj kremi u nekom narednom tekstu). Sveukupno mi se svideo efekat ove maske - koža je lepo nahranjena i nežna.

Konačna "presuda"

Ova maska mi je baš prijala i kupila bih je ponovo. Mislim i da predstavlja dobru pripremu za nanošenje šminke, budući da vrši nežan piling i izglađuje suvlje delove kože lica na kojima bi se npr. inače zadržavao puder.

A vi? Da li ste do sada probali Ariul maske ili maske nekih drugih korejskih proizvođača?

You May Also Like

0 comments